Общество

В СЯНКА – МОДЕРНА ОДИСЕЯ /видео/

Гледната точка на писателя, продуцента и режисьора Любомир Арсов е невероятна и изследва нашия свят по такъв начин, че той вдъхновява много хора по света.

Това, което трябва да се оцени е не само неговата способност да излага лудостта на модерното общество и тази нечовешка система, но осъзнаването му, че има тъмно коварно присъствие, което контролира нещата на заден план.

Деца „образовани“ от Светът в сянка

 

Нашите политици са техни марионетки

Фалшивата музикална индустрия е под техен контрол

Те винаги гледат в сенките … Това, което впечатлява най-много е различното от много други художници, които рисуват ​картина на неизбежната съдба, Арсов ни напомня, че все още има надежда – тъй като неговият видеоклип ни отвежда на пътешествие през пословичната Тъмнина и Светлина  – защото това, което наистина сме, е много по-мощно от това, на което ни е позволено да вярваме.

Препоръчвам да поставите слушалките си, да изключите външния свят и да се настаните удобно; защото това видео има способността да събуди нещо дълбоко в ума и душата ви – самите сили, от които се нуждаем, за да се борим интелигентно и творчески – срещу грабителския „свят на сянка“. С  казаното до тук, позволете ми да ви представя брилянтната работа на този човек: