Грижа за природата Човек & Природа

Последният удар срещу България – минните концесии

Запознайте се с Патрик Смитьойс, холандски предприемач, който от 9 години живее в България. Женен е за българка и имат две деца. Освен, че се занимава с бизнес, Патрик е отдаден и на каузи като образование и грижа за околната среда. Той е запленен от красотата на България и е посветил живота си на борбата с неправдата в нашата родина. Създава сайт със серия от видеа наречен http://www.mynewhomeland.org, в който публикува собствени документални филми заснети на територията на България. Филмите направени от него са меко казано стряскащи. Последното му видео, наречено The final blow for Bulgaria – mining concessions“, ни показва докъде стига наглостта на управниците ни, които унищожават Майка България без да им мигне окото.

Ето видеото, което всеки българин трябва да изгледа:

Силно се надявам трудът на „летящия холандец“ от София да трогне повече българи, които да се изправят срещу националното предателство, извършено от нашите управляващи.

източник: http://www.mynewhomeland.org

Ако статията Ви е притеснила, смутила, дори ядосала споделете я с Вашето семейство и приятели. Нека повече хора разберат какво се случва в нашата държава.